Är det rättvist?

Under denna fredagsmorgon funderade jag mycket över den dagen som jag slutade på mitt gamla jobb. Funderade också länge innan om det är okej av mig att publicera detta inlägg då, jag vet att jag är facebookvän med min gamla chef och det finns en sannolikhet att hon läser mitt inlägg. Poängen med mitt inlägg är inte att peka på att någon gjort fel, inte heller är det att hitta syndabocken, utan det är en tanke och reflektion angående min sista dag på gamla jobbet.
Innan vi kan fokusera på den dagen måste vi göra en tillbakablick till vår after work i höstas. Situationen var så att det var 2 vikarier som skulle sluta på jobbet och under denna after work blev dom avtackade och fick en liten gåva. Inget konstigt med det, det var en trevlig kväll med gott sällskap och god mat.

Ungefär ett halvår senare är det min tur som vikarie att sluta på jobbet. Innan denna after work hade jag inte förväntat mig att vikarier skulle avtackas men dessa 2 blev det och det blev inte jag. Ja jag fick ett tack via mejl men utöver det. Frågan jag ställer mig är varför, berodde det på att jag jobbat där för kort tid eller var det tight med ekonomin eller var det någon annan orsak?

Jag vet inte svaret på frågan, men jag förväntar mig inget svar eller respons från min gamla chef. Det jag lämnade och fundera på är om det är rättvist?

Som jag sa tidigare har jag inte hela version angående varför det blev som det blev men ändå undrar man, vad gjorde/ hade de som inte jag hade. Ingen vet och svaret behöver inte dyka upp.

Vad tror och tänker ni? Tänker jag helt åt pipsvängen eller är det okej att reflektera över detta?

Om det skulle vara så att min fd chef ser detta vill jag bara säga igen att jag inte menar något illa, inlägget är inte riktat till dig och jag är oerhört tacksam över allt det jag fått lära mig på mitt gamla jobb och mina kollegor var helt fantastiska!

//Carco

Gillar

Kommentarer

Marina
,


Jag förstår att det inte känns rätt, när jag slutade på espresso house fick alla mina kollegor rekommendationsbrev förutom jag. Jag ville inte säga något, men det kändes orättvist och jag blev förvirrad? Du är grym och behöver inte bry dig om vad de tyckte, eller hur det faktiskt låg till. Det var säkert ett missförstånd. Kram! <3 din blogg är bäst

Carcos
Carcos,
Ja det är förståerligt att känna så! Tack så mycket❤ Kram!
nouw.com/carcos
Rebecca
,

Hej Carco! Fick höra om detta igår. Vill bara säga att jag tyckte det va jättetråkigt att du inte fick avtackning. Det har varit lite olika för vikarierna, så vitt jag vet. Du jobbade där tillräckligt länge och du var väldigt duktig på jobbet. Du förtjänar alla tack, blommor och smarties-glassar. Hoppas du har det bra <3

Carcos
Carcos,
Tack vännen❤ Du förtjänar också alla tack för du har gjort och gör fortfarande ett toppen jobb! Ja jag har det toppen, kram❤
nouw.com/carcos