Bästa idéen!

Kommer ihåg då jag skulle börja spela fiol. Hade precis kommit hem från ett kalas och så säger mamma att nu skall jag äntligen få börja spela fiol. Jaha tänker jag, kommer inte ens ihåg att jag stått på nån väntelista för att få börja spela.

Men jag började ta lektionerna, nån fiol köpte vi inte direkt. Man vet ju aldrig med små barn ifall dom ångrar sig och inte vill fortsätta och så har man lagt en massa pengar på ett dyrt instrument. Istället för att köpa en direkt så fick vi hyra en och detta var en väldigt bra lösning i början. Nu idag spelar jag fortfarande fiol men på egenhand och ja vi har köpt en alldeles egen fiol åt mig 😉

Ett företag som sysslar med instrumentuthyrning är Selmamusic.se men man kan även köpa instrument hos dem. De instrument som de har fokuserat på är blåsinstrument. Det som jag gillar är att de har både nya och begagnade instrument till försäljning. Deras hyresvillkor för instrumenten är väldigt bra enligt mig! Så ifall ni är sugna på att börja spela ett blåsinstrument så skall ni gå in och kika hos dem.
//Carco

Bildkälla: här

Hittade en gammal bild av mig från ett av musiklägren som jag varit på, känner ni igen mig? 😉

-sponsrat inlägg

2

Gillar

Kommentarer