DAGS ATT STOPPA BARNÄKTENSKAP OCH KÖNSSTYMPNING TILLSAMMANS

Idag har jag spenderat eftermiddagen och kvällen vid Bjurhovda Fritidsgård och mitt uppdrag där var att berätta om projekt flicka och skolmat samt om mitt ambassadörskap.

Vilka fantastiska ungdomar säger jag bara! Tack för att jag fick komma på besök till er! Ungdomarna ställde smarta frågor och var verkligen intresserade av vad allt innebar. Vad är könsstympning och barnäktenskap? Varför finns det? Hur stoppar vi det? Fick även frågor angående min dialekt, men det börjar jag bli van med.

Förutom att ställa frågor under föreläsningen och workshopen så kom många fram till mig efteråt och hade lite funderingar och frågor. Det är sådant här som gör mig inspirerad att fortsätta att föreläsa och kämpa för dessa ämnen. Det är viktigt, men det går inte att göra något själv, utan vi måste jobba för detta tillsammans. Tack åter igen för att jag fick komma på besök.

Ifall det finns någon i Västerås eller i närheten som känner att, ja vi vill jätte gärna höra om Svenska FN förbundets projekt Flicka och Skolmat är det bara att mejla mig på : carcosliv@mail.com eller kommentera nedan. Projekt flicka handlar kortfattat om att stoppa barnäktenskap och könsstympning, medan projekt skolmat handlar om att på ett långsiktigt vis bygga upp ett lands ekonomi genom utbildning och gratis skolmat. Så tveka inte att höra av er om ni vill veta mera eller boka in mig på en föreläsning.

//Carco

Gillar

Kommentarer