Ny, nyare, nyast

Nu är allt klart med min nya/ gamla blogg, headern är på plats, de gamla inläggen är överförda och designen är klar. Hur skönt är inte det! Nu hoppas jag bara att alla mina läsare följer med min bloggflytt och att ni blir några till ;)

Idag har det varit full rulle redan från morgon och ännu har jag en hel lista med saker som jag borde ta tag i. I morse blev det en promenad in till stan, eftersom att jag hade ett informationsmöte till ett jobb som jag sökt. En timanställning inom Västerås Stad som vikarie inom förskola och skolverksamheter. Det betyder att jag kan jobba 3h en månad och sen nästa månad inget alls, det beror helt på vad jag kan och hur de olika uppdragen matchar in på mig. Tanken var egentligen att jag skulle börjat jobba hos Selga denna vecka men av någon orsak så hade inte bemanningsföretaget förhandlat klart med Selga om olika saker och därav har det dröjt på processen. Inget avtal är påskrivet där ännu så vi får se om det blir något överhuvudtaget. Jag har även sökt lite andra jobb i hopp om att något skall nappa som är lärorikt, inspirerande, passar mitt schema och som leder till ett sommarjobb på heltid, men det återstår att se vad som händer.

Något som jag inte nämnt ännu är att jag hade provsjungning till en kör här i Västerås igår. Mariakören. Med lite pirr i magen begav jag mig till provsjungningen och det gick betydligt bättre än jag trodde det skulle gå. Det gick så bra att jag får börja i kören, med start imorgon. En ny kör, en ny stad och ett nytt jobb, men jag tror det blir bra, hoppas det i alla fall!

//Carco

Gillar

Kommentarer