En dag kvar som au pair

Imorgon är det sista dagen som au pair. Tänk vad tiden har gått snabbt. Massvis som har hänt under dessa 4 månader. Hann jobba som au pair i 1v innan jag träffade killen, ja så kan det gå, men jag klagar inte. Många nya erfarenheter och mycket ny kunskap har jag fått. Har jobbat på förskola och fått ta del utav det. Långa jobbdagar som au pair men ändå har det varit värt det. Ibland har det varit sämre dagar och ibland bättre. Men dessa 4 sista veckor har varit de bästa 4 veckorna av min au pair tid. Underbar au pair familj som jag hamnade till. Många fina minnen från hela perioden kommer jag att ta med mig.

Ångrar inte det minsta att jag åkte direkt efter studentskrivningarna trots att många sa att jag borde stanna hemma tills jag tagit studenten. Men tänk om jag lyssnat på dem? Då hade jag knappast fått detta jobb, inte kunnat åka på urvalsprov och det värsta av allt, då hade jag knappast träffat min kille. Så detta var det bästa valet jag gjort.

Mitt 2016 började inte så bra men detta blev ändå det bästa året. Nu ser jag framemot att börja plugga KSM. Är ärligt taggad på att få sätta mig i skolbänken. Kommer bli annorlunda att plugga på universitet jämfört med gymnasium. 11 dagar kvar!

Men innan dess blir det några dagar i Västerås som jag kommer ta vara på.

//Carco

8

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229