En gammaldags julmarknad

Febern är i princip försvunnen och jag börjar känna mig frisk. Idag har vi varit på en gammaldags julmarknad och ni kan inte förstå hur mysigt det var! Det var massor med folk och det betyder att det var svårt att hitta parkering. Det var så illa så vi fick parkera ca 1 km från marknaden, dock var det värt den lilla promenaden! Kändes som att man var med i Kajsa Kavat när hon gick på julmarknaden. Helt fantastiskt mysigt och alla underbara dofter; polkagrisar, brända mandlar, glögg, pepparkaka och gran. Julmarknaden vid Vallby Friluftsmuseum lär besökas flera gånger.

Efter marknaden blev det ett besök på IKEA för att kika på lite lösningar till lägenheten. Vi behöver mera förvaring i och med att jag skall flytta in. Sen skulle jag även vilja ha en ”sminkhörna”, hittade några potentiella lösningar men vi får se vad den slutgiltiga lösningen blir. Jag kan inte förstå att jag flyttar till Västerås om knappt 6 veckor!

För att jag skall kunna flytta till Västerås är jag även tvungen att fixa ett nytt jobb så jag sitter och skickar in arbetsansökningar för fulla muggar. Imorgon är det en arbetsintervju som står på schemat, hoppas verkligen att det skall gå bra och detta för att jag verkligen vill ha detta jobb och för att jag tror att det kan vara en bra erfarenhet av ett administrativt jobb.

Håll tummarna för mig!

//Carco

Här får man även lämna sina nappar / tuttar till tomten.

10

Gillar

Kommentarer