En ny utmaning väntar

Nu börjar det flyta på med mitt pendlande, ja det tar sin lilla tid men man får försöka se tågresorna som effektiv arbetstid. Idag ska jag t.ex. skriva en reflektionsuppgift. Och ifall man inte har något bättre för sig så kan man alltid kolla serier.

Som bäst är jag helt fast i serien Grey's anatomy som handlar om livet som läkare. Spännande och ja jag är fast, men nu har jag en serie som jag kan kolla under tågresorna och turr det för denna har hela 14 säsonger. Nu vet jag inte hur sanningsenlig serien är men är glad att det finns personer som vill jobba inom sjukvård och hälsa, för det är verkligen inget för mig.

På tal om något helt annat så är det snökaos i Västerås, skönt med snö sålänge det inte ställer till problem för mitt pendlade. Annars får det snöa på!

Sista skoldagen som elev denna vecka, torsdag och fredag ska jag hoppa in som vikarie i engelska och svenska åk 6-9. Håller tummarna för atr det går lika bra som senasr, nu väntar jag bara på att då hoppa in som vikarie på en förskola, länge sen senast så jag känner att det börjar bli dags. Får nöja mig med att vikarera i skolor till dess, men roligt det med, en ny utmaning blir det!

Men innan jag börjar tänka på morgondagen skall jag nu till min lägenhet och hämta de sista sakerna, iväg till skolan på projektgranskning och sen vidare hem till Västerås på körövning.

//Carvo

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229