”En sån du gör med tungan men kastar istället”

Fredagen igår blev fantastiskt bra. Började dagen med att plugga lite grann och efter det blev det en skön löprunda. Senare på kvällen var det youth i kyrkan så där var vi resten av kvällen. Så roligt att träffa alla igen! Och självklart stod den nya challengen Watch yout mouth på schemat. Länge sen jag skratttat så mycket. Gäller att ha en stor mun och vältränade ansiktsmuskler. För er som intr vet vad detta är så kolla här:

Bild hämtad från SteaneTwins. Som ni ser är det väldigt svårt att kunna säga något så andrs förstår med denns grej i munnen.

Sen körde vi även ett spel som hette ”Med andra ord”. Detta går ut på att man är parvis och den ena ska försöka förklara så många ord på en viss tid som möjligt utan att säga ordet. Ja då skulle jag förklara ordet ”Slängkyss” åt min pojlvän så att han skulle förstå vad jag menade. Min förklaring lät så här : ” En sån du gör med tungan men kastar istället”. Kan säga att han såg ut som ett levande frågetecken då. Förstår inte alls varför.

Idag har vi varit på skojakt. Och hittade äntligen ett par nya skor! Det var på tiden kan jag lova! Är super nöjd med dem!

Dags att fixa en liten lyxmiddag♡

//Carco

10

Gillar

Kommentarer