En sockerbagare…

Imorgon är det äntligen nyårsafton, eller ja äntligen vet jag inte om jag direkt kan säga. Känns som att det var nyår nyss. Detta år har gått så hiskeligt snabbt och ju äldre man blir desto snabbare går tiden sägs det. Ibland känns det som att jag inne hunnit med ett smack detta år men när man tittar tillbaka så inser man hur mycket man verkligen hunnit med. Imorgon kommer en tillbakablick av mitt 2017, så håll utkik!

Idag har vi fixat lite smått inför nyårsafton, handlat mat och nu är morgondagens dessert i ugnen. Testade ett nytt recept ur receptboken som jag fick i julklapp, lätta och smidiga recept, väldigt tacksamma om man har ont om tid, men vill göra något gott. Denna gång blev det en paj med daim och citrongrädde. Hoppas verkligen att den ska smaka gott, men det återstår att se imorgon när det blir nyårsmat.

Förutom att baka och fixa har jag fått smaka på något nytt ; krämkaka. Det är tydligen något som Söderhamn är känt för och det smakar som fettisdagsbulledeg, med strössel och vaniljkräm. Gott, men väldigt speciellt, tror det blir att smaka flera gånger i alla fall så dåligt var det inte 😉

//Carco

9

Gillar

Kommentarer