Ett stulet gymkort och ett förväl

I dag tog min tid i Västerås FN-förenings styrelse slut, vilket är tråkigt men ett roligt kapitel i mitt liv. Jag har fått lära mig så himla mycket och när jag gick med i styrelsen fick vi knappt ihop till en styrelse, idag var det hur många som helst som ville vara med! Bra jobbat säger jag bara och lycka till i ert fortsatta arbete.

Och förväl kära förening❤️

Så vad har hänt mer? Jo i helgen har jag tränat, gått på museum, umgåtts med vänner och blivit av med mitt gymkort, vilket är en rolig historia.

På konstmuseet var det så många vackra konstverk och att få gå och bara kolla runt var en underbar känsla.

Men nu är ni säkert nyfikna på hur jag blev av med mitt gymkort? Jo alltid på träningspass så lägger man sina saker vid scenen, dvs nycklar, vattenflaska och gymkort. Men efter passet fanns bara nycklarna och vattenflaskan kvar. Någon hade snott mitt kort i misstag. Så irriterande... Allt löste sig idag, gymmet ringde och berättade att någon lämnat in mitt kort. Hur skönt! 😍 Nu kan jag träna igen!

Imorgon ska jag sitta hela förmiddagen hos min favorit frisör och jag vet att resultatet kommer bli fantastiskt. Jag är så taggad på en fräsch vårfrisyr.

Hur resultatet blir, ja det får ni se imorgon 😘

//Carco

Gillar

Kommentarer