Gott Nytt År!

Detta år har gått hiskeligt snabbt och trots att det känns som att jag inte hunnit med något så har jag hunnit med massor! Här kommer en tillbakablick på mitt 2017.

Januari

De första dagarna i Januari spenderades hemma i Finland tillsammans med familjen, men lite efter nyår bar det av mot Västerås igen.

I Januari hann vi med massor, det var fester, testa nya maträtter och åka fram och tillbaka mellan Söderhamn – Norrköping och Västerås. Vi hann även njuta av vintern genom att åka lite snöskoter 😉

Februari

I februari hände det också en hel del, det var menssittningen, en j*dra massa plugg, men bäst av allt min födelsedag och alla hjärtans dag. Till födelsedagspresent fick jag en fotografering som jag aldrig kommer glömma, den var magisk och bilderna blev sjukt snygga. Lite bio och gig med kören hann jag också med.

Mars

I mars blev det många åkturer upp till Söderhamn och vi hann även njuta det sista av vintern. En tur upp på Ranboberget blev det och jag kommer ännu ihåg hur grinig och trött jag var när vi äntligen kom upp! BIlderna från fotograferingen kom och ett gig till med kören hade vi i Skärblacka. I skolan var det fullrulle och vi fick testa på att göra egna utställningar, därav bilden med skorna.

April

April är nog en av mina favoritmånader detta år, en massa hundar har vi fått träffa, vårbal och familjen som kom fram och ville ta bild med oss mitt under vårbals fotograferingen. Jag hann även vara blond i knappt 24h innan jag bad frisören färga om mitt hår till brunt igen. En nöjd Carco är en glad Carco. Firat vår årsdag i Åre och spenderade påsklovet i Kall tillsammans med svärföräldrarna. En dryckesundersökning gjorde jag och fick även träffa Viktor Frisk i Västerås.

Maj

1a maj var precis som det skulle vara med mjöd och struvor, men denna gång här i Sverige tillsammans med pojkvännens familj. Pride i Norrköping, en tidig födelsedagspresent fick min pojkvän som var att åka till Kolmården och i skolan hade vi fullt upp med att producera vår första utställning.

Juni

I juni firade vi nationaldagen i Norrköping, pojkvännen fyllde 21, midsommar firades i Söderhamn, fönsterbyte i min lägenhet, besök på järnvägsmuseet och semester i Finland.

Juli

Slutet på Finlandsresan var i juli och sista kvällen spenderades tillsammans med mitt kompisgäng. Ett dopp och bastubadande blev det också. En massa goda sötsaker bjöd juli på, ett besök på smultronstället, Finlandsbesök av farbror med familj och besök i Norrköping av svärföräldrarna. Juli månad avslutade vi genom att åka till Ullared och Gränna.

Augusti

Barnvakt, augustifesten, fyrverkerier, Sean Banan, Robin Bengtsson, Furuvikdjurpark, Ambassadör för svenska FN förbundet, det är ord som beskriver min augustimånad.

September

I september var det allt från solrosplockning till Modevisning i Vallastaden som gällde, men även lite recensionsjobb åt kultursidan

Oktober

Min oktobermånad bestod nästan helt av att hålla föreläsningar, åka tåg och vara på olika utbildningstillfällen. En månad med fokus på mitt ambassadörsskap helt enkelt.

November

I november var det mera fokus på mitt förhållande och roliga happenings såsom en Londonresa, afterwork med Kultursidan och mentorerna, Halloween, Lilla jul och lite annat smått och gott.

December

Sista månaden på året är december och även här har jag hunnit med massor. Många luciagig med kören blev det och även en föreläsning för en gymnasieklass i Norrköping hann jag med. Vår utställning Rising Down hade vi i Ingelsta Shopping och världens gulligaste present fick jag av min fina pojkvän. Dessutom började mitt jullov. Ännu är vi kvar här uppe i Söderhamn och blir kvar här till tisdag. En annorlunda jul men trots det blev den bra.

Och sist men inte minst. GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni fortsätter att följa min blogg ännu nästa år och även min instagram @carcoo ♥

Nu hoppas jag bara på en nyårskyss vid 00.00, vi får se om han kommer ihåg 😉

9

Gillar

Kommentarer