Hur kommer det sig att jag bloggar ännu?

Konstaterade idag att jag bloggat i 9år totalt. Bytt portal då och då. Bytt inriktning. Haft blogg paus. Men nu är det faktiskt så att jag bloggat hos Finest i 2 hela år och gjort ett inlägg varje dag förutom en söndag i januari då jag blev dumpad av mitt ex. Kan ju se tillbaka på mitt 2016 och säga att det var nog det bästa som kunde hända trots att det inte kändes så då. Men nu har jag den bästa pojkvännen någonsin. Inte var det riktigt detta jag tänkte ta upp i detta blogginlägg men men.

Så hur kommer det sig att jag bloggar fortfarande? Kort sagt så är bloggen min stora hobby. Nästan som ett litet barn för mig. Varje dag lägger jag ner ca 1h kärlek på denna blogg. Går lite att jämföra med en sport eller att spela ett musikinstrument. Sen har mina läsare ett visst förtroende för mig. Ni förväntar er att jag skall publicera ett inlägg varje dag. Gör jag inte det så tror ni att något är på tok. Och det har det visat sig att det stämmer ju om vi tänker på enda dagen jag inte bloggat på på 2år.

Under alla dessa år har jag fått höra att mitt bloggande är onödigt, jag får inget ut av det, det är slöseri med tid, du blottar dig själv, ingen vill läsa din blogg osv. Ja det må komma negativa kommentarer men vem får inte det inom vilket annat område som helst? Med allt kommer det både positiva och negativa kommentarer och jag väljer att fokusera på de positiva. Att ingen läser min blogg är ju ganska brutalt fel. Kollar man min läsarstatistik visar den att det visst finns personer som läser min blogg. Att jag inte får ut något utav bloggen är också fel. Släkten i Finland kan följa med min vardag här i Sverige, jag har haft många fina samarbeten med företag och det är verkligen inte slöseri på tid.

Bloggen är min stora hobby. Och jag kommer fortsätta blogga så länge jag vet hur man gör. Som en av mina vänner sa en gång ; ”Carco, när du och jag ligger på ålderdomshemmet kommer du fortfarande att blogga och jag kommer fortsättningsvis läsa den då om synen tillåter det”.

Hoppas verkligen att det blir så! Älskar att blogga och är oerhört tacksam för att ni fortsätter följa med min vardag och kommenterar och läser. Nu är det dock dags att ta itu med lite annat. Denna kväll blev inte som jag tänkte mig. Har stopp i avloppet i diskhon, inte så bra om man tänkte diska. Och har en supertråkig uppsats att skriva…

//Carco

5

Gillar

Kommentarer