Ingen annan rör mig som du🙈

Dagen började som en regnig måndag. En massa plugg och missade en lektion. Helt okej eftersom de andra hade slutprov! Efter skolan åkte man hem och fixade sig klar.

Efter det bar det iväg mot Vasa, självaste Norlie& KKV skulle ju spela och när man är 18 kan man inte missa det.

Innan konserten på klubben blev det lite shopping. Köpte ett par assnygga skor som kommer bli välanvändna!

Klockan närmade sig 20.30 och insläpp så det var dags att köa. Innan keikkan blev det en selfie med Janne och Fredrika från Radio X3m, kul o äntligen få ett ansikte på rösterna. Och ja, de är lika roliga som på radio!

Så var det dags för kvällens första artist-> Felin också känd som Elin Blom. Bra upprädande och musik men väldigt annorlunda mot vad jag brukar lyssna på. Sjukt coolt att en brud från kommunen där jag bor tagit sig så långt!

Så var det dags för kvällens interjuv med norlie& kkv.

Och så var det dags för deras show, ja jag var dessutom längst fram! Så nice men tjejerna trängdes och knuffades och svettades. En riktigt våt show, ja de slängde vatten på oss! Men vet ni vad?

Jag fick sjunga i miccen o sen sjöng han till mig (Kim) o lade min hand på hans kind o så tog han min hand o sjöng lite till. Då var jag i sjunde himlen! Helt underbart! Ingen annan rör mig som du, eller?

//Carco

2

Gillar

Kommentarer