Inte undra på att tanterna spanade in honom

Idag har det varit fullt ös från morgon till kväll och först nu är vi hemma vid stugan igen.

Började dagen med att åka till simhallen med de 3 yngsta syskonen. Perfekt att åka lite tidigare.. Kommer fram o ser att de ändrat öppettider från och med denna vecka. 1h för tidigt var vi där. Inget med det utan vi var lite på stan och kollade.

Sen när vi kommer in i simhallen, har delat upp oss (tjejer o killar) så går vi in i simhallen o ser min pojkvän. Och jag ser att han inte har på sig sina gula badbrallor. Men vad har han på sig?

Inte är det kalsonger o inte är det hans vanliga badbyxor. Det visar sig att vi glömt bort den lilla detaljen om att man inte får ha badshorts i simhallen utan man måste ha tighta badbrallor. Och inte nog med det så var pojlvännena låne bafbrallor lite för små så han har gått o visat upp paketet i simhallen. Inte undra på att tanterna spana in honom.

Efter att vi tröttat ut oss i simhallen begav vi oss till donkken för att käka lunch. Bra så. Sen bar det vidare mot Terjärv för att träffa min gamla lärare. Lite som en extra mamma är hon♡ Tack för fikat och pratstunden, så roligt att träffas♡

Mitt i fikat ringer mormor o berättar att dom måste åka inatt till Sverige o undrar om vi har möjlighet att komma dit på kvällen. Sagt och gjort.

En sväng till Nykarleby blev det och nu är vi äntligen hemma igen. Tack för den goda maten!

Imorgon fortsätter semestetn i Finland…

//Carco
(Problem med uppladdning av bilder ikv så kommer imorgon)

10

Gillar

Kommentarer