Jag har blivit castad

Tänkte börja med att berätta om nattens pinsamma händelse. Allt har sin början redan förra vecka då jag hörde ett förfärligt irriterande och pipande ljud. Ungefär sådär som när en brandvarnare har slut på batteri. Min brandvarnare kunde det omöjligt vara för jag har ju endast en i hallen och detta kom från våning 3 tyckte jag. Så jag skrev i vårt hus facebookgrupp och kollade om någon annan än jag hörde ljudet. Icke sa nicke endast jag som stördes av det. Konstigt tänkte jag.

Igår började detta ljud låta igen klockan 23.30. Nää tänkte jag! Inte nu när jag skall sova! Försökte lyssna varifrån ljudet kom så att jag skulle kunna gå och knacka på¨hos rätt granne. Uppifrån igen! Kollar upp mot taket och ser en röd blinkande lampa i taket. En till brandvarnare? VA? Jag som trodde att jag endast hade en. Bara att klä på sig och hämta stegen och ta ner brandvarnaren. Kan lova att det blev tyst efter detta. Hur det kommer sig att jag inte sett brandvarnaren är för att den gömmer sig bakom denna kant som ni ser på bilden här nedan.

Förutom det så fick jag idag äntligen ett sms av Nygårdsanna! Förra veckan var jag nämligen på en casting i Linköping och idag fick jag svar från den. Jag har blivit castad av Nygårdsanna att delta på modevisningen i Vallastaden 23/9! Ska bli så roligt, ser verkligen framemot det!

//Carco

9

Gillar

Kommentarer