Jag var på Swingersklubb

Va tusan tänker nog de flesta nu eller de där hemma trillar säkert av stolen genom o bara läsa rubriken. Ni kan lugna ner er, det var inte så som ni tror.

Anledningen till att jag och en från min grupp besökte denna swingersklubb var för att vi har ett projektarbete i skolan som handlar om olika sexkulturer i Norrköping. Eftersom Sveriges största swingersklubb finns i just Norrköping så var vi ju tvungna att undersöka saker mer.

Så idag har vi varit dit och snackat med ägarna samt fått en rundtur på klubben. Väldigt intressant att höra vad de hade att säga om saken samt att se platsen med egna ögon. Nu var det ju så att det var folktomt då vi var där för att prata med ägarna men vi fick ändå en bra bild utav deras verksamhet.

Förutom denna swingersklubb så har vi även besökt en erotikbutik för att ta reda på mera om ämnet. Vet ni det finns så mycket som man inte visste. Så med allt material vi samlat in ska vi göra en 20 minuters podcast vilket är vår uppgift. Askul ju! Men ja jag var på Sveriges största swingersklubb idag, dock av andra orsaker än de som går dit normalt 🙂 Det finns mycket man inte visste om Norrköping då man flyttade hit 😉 För er som är mer nyfikna så kan ni kolla Svt:s dokumentär Sextemplet, inte så snuskigt som det låter !

Dags att återgå till pluggandet.

//Carco

2

Gillar

Kommentarer