Jultomten hittade till Söderhamn

Min julafton blev bra trots att den var så pass annorlunda för min del. Den spenderades tillsammans med pojkvännens familj, i ett annat land och hela 626 km från min familj. Trots det blev det en bra jul!

Julmat, finkläder och Kalle Ankas jul var precis som hemma, men med lite andra människor.

Även tomten kom på besök, det hade jag inte räknat med, tänk att han hittade ända till Söderhamn, lite skumt att han hade örhängen, men det är väl det nya modet 😉

Och vilka fina presenter jag fick, tusen tack!!! Den finaste presenten fick jag dock av min pojkvän, vilket var en Ralph Lauren morgonrock. Hade mina aningar om att det var en morgonrock, men trodde mer att den vara ”kimonoaktig”, men den var så ljuvlig och satt som en smäck.

Är förälskad i den och ni kan inte förstå hur mjuk den är♥Något som jag länge kikat på är en Kånken ryggsäck, behöver en bra ryggsäck som datorn får plats i men även annat smått och gott, och speciellt nu när jag skall börja pendla. Fick även lite annat smått och gott såsom en muminmugg, bodywash med mera.

Dessa Muminkaraktärer som jag fick är gjorda av fårull och jag är den enda i hela världen som har dem, hur häftigt är inte det?!? Något som också var lite annorlunda var flaskpost presenten som ni ser nedan;

Vad är detta måntro? Jo jag fick en kurs i glastillverkning på 30 minuter i Bollnäs. Jag har fått se lite glas som de tillverkat och de är grymt fina! Det skall bli riktigt spännande att få testa på det på riktigt och se om jag lyckas få till något snyggt.

Förutom alla dessa fina presenter fick jag och min pojkvän lite saker tillsammans, såsom sängkläder, en bänk till hallen och lite annat smått som kommer behövas nu när vi flyttar ihop. Dessa får ni se sen när vi fått lite ordning på dem i lägenheten.

//Carco

8

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229