Läskigt värre efter ett besök hos maskören

5 dagars jobb avklarat, nu återstår lila många innan det är helg för min del. Och vet ni idag har jag haft sjukt kul på jobbet. Det har varit en sån där extra rolig dag.

Sidekick till programledare stod på schemat och det innebar även en intervju på Örebro teater där det var skräcktema, ja och hela programmet idag hade temat skräck.

Väl på slottet intervjuade jag en skräckexpert och sen blev jag fixad av maskören. När det ändå är skräck på temat så hör det till att bli lite läskigare.

Hur äkta ser inte såren ut! Och om ni vill höra dagens program så är det Förmiddag i P4 Örebro och min intervju hittar ni cirka 1 timme och 40 minuter in i programmet.

Förutom att jobba så stod shopping på schemat idag. Ja, shoppa lite nya blommor och små grejer till lägenheten. Älskar verkligen vår lägenhet nu, den är så sjukt snygg! Tänk vad lite smådetaljer kan göra.

Förutom inredning råkade det bli lite smink. Ny foundation, concealer och puder. Är så taggad på att fixa mig för jobbet imorgon!

Sen blev det också ett besök på Bastard burgers här i Västerås. De har haft öppet i några veckor, men har inte hunnit åka dit än, förrän ikväll. På en skala mellan 1-10 får de en svag 7:a. Lång väntetid, rätt små hamburgare, super goda sötpommes fries, men inget speciellt ställe.

Nu säger jag tack och godnatt, imorgon väntar jobb.

//Caroline

Gillar

Kommentarer