Min blogg, mina regler

Det var den helgen. Tiden bara flyger iväg och jag blir äldre och äldre. Konstaterade idag att om två månader blir jag pensionär. Ja kanske inte direkt men känns som att jag blir för gammal, känner mig inte som nästan 19. Mamma mia. Jag?

Sen har det droppat in här på bloggen en hel del kommentarer om vem min pojkvän är och varför jag väljer att inte berätta om honom. Många bloggare väljer att inte ta med sin familj, pojkvän, sambo eller man på sina bloggar just eftersom den andra personen inte vill vara med eller för att det är just deras blogg och den handlar om bloggaren i fråga. Ni har kanske märkt att jag inte sätter upp bilder av min familj eller vänner direkt ofta och det är mitt val. Finns några vänner som ibland dyker upp här på bloggen och något syskon ibland, men det händer som sagt inte ofta. Jag anser ändå att det är en viss skillnad mellan det som är privat och personligt och vem min pojkvän är hör till det privata, det som min familj och närmaste vänner får ta del av.
Ni kanske i framtiden får se min pojkvän och veta mer om han, men i detta skede är mitt svar nej. Just nu behöver ni inte veta mer än att jag inte är singel. Nu kanske ni tycker att jag låter som en hemsk person, men min blogg är min och handlar om mig och det jag väljer att blogga om. Passar det inte dig så behöver du inte läsa min blogg.

Men på tal om något helt annat så är det lucia keikka imorgon och jag är med som tärna. Har inte varit på en enda övning, men har stor övat låtarna här hemma och hoppas verkligen att de sitter, men även att jag kommer bli samstämmig med de andra tärnorna + lucian. Önska mig lycka till!

//Carco

4

Gillar

Kommentarer