När allt går snett

Jisses vilken kaosartad kväll det blev igår. Hade massvis att fixa och ja jag fick fixat allt men det dök upp många oväntade problem på vägen. Som sagt så skulle jag ju packa, tvätta och fixa en gryta så att jag skulle ha några matlådor på lager. När jag hade skärt upp alla grönsaker och potatisen konstaterade jag att min kastrull var på tok för liten. Hade en 2 liters kastrull men innehållet var 2,5 liter. Vad gör man då?
Jo då börjar man dela upp allt så att man kan koka grytan i 2 omgångar vilket tog en evighet. För när den ena grytan var klar så hällde jag i mina matlådor och diskade allt som skulle användas igen. Då uppstod problem nummer 2. Vad gör man om man endast har 3st matlådor och alla är upptagna MEN man har en till gryta på gång men ingen matlåda. Dags att rota i allrummet och se om det fanns nån låda att låna. Letade i varenda skåp tills jag kom till det sista och där låg 3 ensamma matlådor och väntade på mig. Perfekt! När allt var undan diskat och maten var klar var det bara att sätta igång och byta sängkläder och packa resväskan.

Ja jag började jobbet 7.15 idag och slutar 16.00 och mitt tåg går 16.36 så det är bara att skynda. Ingen tid att fixa något igår kväll alltså. Klockan 23.00 var jag klar med allt men hela jag gick på högvarv. Vad gör man när man är oerhört pigg men måste sova för man skall tidigt upp och jobba.

Det jag gjorde istället för att sova var att städa och fixa i badrummet. Men efter ett tag blev jag trött och då var det bara att krypa ner under täcket och ja mitt badrum blev snyggt kan jag lova.

Nu är det introduktion till kundservice som gäller och sen vidare till Västerås. Hoppas verkligen att det blir mat då för jag kommer vara vrålhungrig. Och sen vidare till Söderhamn. Får hoppas det finns enormt mycket snö där 🙂 Jag som hade tänkt åka pulka!

//Carco

4

Gillar

Kommentarer