När människorna sviker

Idag så hade vi lite annat program på agendan i skolan. Vi uppmärksammade nämligen företagardagen som egentligen firas imorgon. Jag skulle inleda allt med o säga några ord och ja jag tror det gick rätt också, i alla fall om jag kör på min magkänsla och den positiva feedbacken efteråt.

Gästerna som vi hade på besök var väldigt olika jämfört med varandra och det uppskattades stort. MEN! KÄRA ELEVER I MIN SKOLA! Man gör bara inte så som många av er gjorde. Att skolka bara för att ni kan göra det när vi har extra program gör det inte rätt. Våra gäster hade satt ned tid på att komma och ha föreläsningar OCH de föreläsningar som jag var på var oerhört bra.

En kille vid namn Kalle Ulff, ja han kunde verkligen prata. Blev imponerad av hans retorik. Inte direkt något ”extra” men sättet han pratade på stannade kvar. Inlevelsen var så stor så det går inte att beskriva. Men tänk er en kille i 20års åldern som pratar lika inlevelsefullt som ett litet barn som nyss lärt sig cykla. Viftar med armarna och har sig.

Så kära ni skolkare gör inte så här igen när skolan har något extra och sen klagar ni på att det aldrig är något annat än vanlig skola då ni själva väljer att skippa dessa extra grejer.

//Carco

0

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229