När tar det onda slut?

Detta är en dag fylld med glädje och sorg. Tänkte ta det positiva först. Idag fick jag resultatet från samhällslära studentskrivningen och vet ni vad jag är sjukt nöjd, oerhört stolt över min prestation. Nådde mitt mål och mycket över det dessutom.

Sen det där negativa, alltså hur f*n tänker vissa människor? Var det verkligen att plantera bomber i Bryssel? På ett flygfält och i tunnelbanan? Det kokar inombords! Vad händer till näst? Räcker det inte med det som hände i Frankrike? Känns som att ett krig i Europa närmar sig med stormsteg.. ett 3:e världskrig. På flygplatsen i Bryssel dog 11 personer och 81 personer skadades. Kort därefter en explosion i en tunnelbana där 15 personer dog. All kollektivtrafik stoppades och många byggnader evakuerades. För tillfället jagas 3 män misstänkt för attackerna vid flygplatsen. Inte nog med det ; IS tar på sig dåden.

Vad tusan håller på att hända i vår värld? Krig, terrorattacker och kriser av olika slag. När skall allt ordna upp sig och börja om från 0 igen? Hur kommer världen se ut då våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn lever? Jag är rädd för att världen då inte kommer vara en trygg plats. Redan nu är det kaos och har varit det förut också. När tar allt det onda slut?

//Carco

Foto: EVAN LAMO / AP TT NYHETSBYRÅN

Flygplatsen..

Tunnelbanan…

4

Gillar

Kommentarer