Ny blogg, samma gamla Carco

Hej på er!

Som ni kanske märkt har det varit väldigt mycket strul med min gamla blogg och jag har nu en längre tid känt att det är hopplöst att fortsätta att blogga hos Finest. Därav en ny blogg hos Nouw men det är fortfarande samma gamla Carco och alla mina gamla inlägg finns kvar här.

Allt är inte helt klart ännu, men i stort sett är det klart. Headern fattas ( den stora bilden som brukar vara överst på bloggen) men tanken är att den skall göras ikväll och publiceras då. Men till dess får ni stå ut med detta, dock mycket bättre än den gamla, nu kommer ni in på min blogg ;)


​Som ni kanske märkt har jag nu flyttat till Västerås och hela helgen har det varit fokus på att få ordning på alla saker. Som ni ser på bilderna ovan har det hänt en hel del. De flesta grejerna börjar ha hittat till sina rätta platser och det börjar sakta men säkert likna ett organiserat hem. Något som jag måste fixa med är alla mina kläder.. Har lte för mycket kläder och många av dem är för små, vilket betyder att jag måste göra mig av med dem.

Så nu är det dags för mig att ta mig i kragen  och fixa lunch, städa lägenheten om jag hinner och sen bege mig till domkyrkan för att träffa en körledare. Hoppas innerligt att dom har en plats i kören åt mig!

//Carco

Gillar

Kommentarer