Nytt arbetskontrakt, samma jobb

Idag blev det äntligen svart på vitt, jag skrev på anställningsavtalet med kommunen. Förut har jag varit anställt av ett bemanningsföretag men jobbat åt kommunen nu är jag anställd av kommunen och jobbar åt kommunen. Låter kanske lite mer komplicerat än vad det är. Orsaken till att jag sa upp mig från bemanningsföretaget var p.g.a. att min lön var för låg enligt mig och de nya vikarierna som var anställda direkt av kommunen hade högre lön än mig som har mer erfarenhet än dem. Inte riktigt rättvist enligt mig. Så jag började se vad det fanns för möjligheter och nu idag blev denna process avklarad. Jag fick som jag vill och nu har jag ett bättre anställningsavtal OCH högre lön ! Ibland är det faktiskt bra att vara envis 😉

I och med att jag var och fixade avtalet så fick jag också jobba 2h idag, var riktigt skönt att sitta i kundservice och svara i telefonen och besvara frågor. Ja vissa frågor är ju lite dummare än andra, men så är det.

Resten av dagen har jag pluggat, vi fixade en inspelningsuppgift samt en skrivuppgift. Jisses vad vi varit effektiva idag. Har man en bra grupp så har man!

Nu ikväll blir det att packa… Imorgon efter plugget åker vi ju upp till Söderhamn för att sen på torsdag morgon kunna åka upp till Kall / Åre. Men innan dess har jag en hel del att ta itu med. Bloggsamarbeten ska fixas, ytterligare en skrivuppgift ska göras och övning med kören har jag ikväll. Dags att börja ta itu med saker och ting!

Sen har bara hålet utanför mitt fönster blivit större.. När ska dom månne blir klara?

//Carco

8

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229