Philips Viva Collection Slowjuicer Recension

I samarbete med Buzzador 

Nu har jag äntligen prövat min Philips Viva Collection Slowjuicer som jag fick på posten förra veckan. I och med att jag är buzzador får man möjlighet att testa olika saker då och då, och nu var det min tur att pröva på denna. 

Det första är att den är väldigt lätt att montera ihop, men även väldigt lätt att ta itu och tvätta ur efter att man har gjort juice. Förutom att det är lätt att använda så finns det en app som heter Healthy drinks som är gjord av Philips och där hittar man recept som är gjorda specifikt för denna slowjuicer. På bilden ser ni vilka ingredienser som behövdes till min ”Anti age” juice.

Här ser ni på ett ungefär hur den fungerar, allt ”slam” trillar ner i den svarta skålen medan juicen rinner ner i den genomskinliga skålen.

Juicen blev fantastiskt god och uppfriskande, men tror att den hade varit ännu bättre om jag hade skippat 1 lime. I övrigt är jag super nöjd med resultatet. Som ni ser här nedan är det lätt att ta isär maskinen och rengöra alla delar. Lätt som en plätt.

Hoppas att jag kommer fortsätta med detta för det känns verkligen bra när man kan göra sina egna juicer och hålla koll på allt som finns i den och inte en massa tillsatsämnen och socker utan endast naturliga produkter 🙂

//Carco

#VIVASLOWJUICERBUZZ #philipsnordics #bussador

3

Gillar

Kommentarer