Tips inför Alla hjärtans dag /vändagen

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, dagen med blandade känslor och som firas lite olika från person till person. Är man singel kanske man unnar sig lite smått och gott och myser ner sig i sängen eller soffan och kollar på en disneyfilm film. Medan ett par antagligen går ut på en restaurang eller på bio för att fira kärlekens dag.

Hemma i Finland där jag kommer ifrån kallar vi även denna dag för vändagen. När man gick i lågstadiet brukar man på bildkonstlektionerna pyssla vändagskort som man sedan delade ut åt sina vänner för att visa att de verkligen är ens vänner och att man bryr sig om dem. Till ens allra bästa vän kunde man ha en liten vändagspresent för att visa ytterligare uppskattning, lite som en present som man här i Sverige ger till sin partner.

I och med att jag fyller år dagen efter alla hjärtans dag brukar de flesta slå ihop dessa presenter åt mig, men ett kort brukar jag alltid få och det blir man oerhört glad av att få. I år kommer alla hjärtans dag/ vändagen att spenderas här i Sverige tillsammans med min pojkvän. Bara mysa och ha det allmänt trevligt tillsammans. Sådana dagar behövs också ibland.

Ett tips till er som har distansförhållande eller någon vän eller person som betyder oerhört mycket för dig är att beställa ett blombud till denna person. Lovar! Alla gillar att få ett blomsterbud eller en gåva, ja blomsterallergiker kan ju ha det lite svårt men alla andra uppskattar ett blomsterbud. Speciellt om det är en överraskning. För vem gillar inte överraskningar? 😉

Och vad är nu bättre än en rabattkod till Euroflorist, nu får ni hela 12% rabatt på hela ert köp. Rabattkoden hittar ni HÄR!!!

I samarbete med Rabble

Så här glad blev jag när jag fick detta vackra blomsterbud på min studentdag.

//Carco

10

Gillar

Kommentarer