Uppvaktad av killarna på jobbet

Idag har det minsann varit en lite speciell dag. På jobbet var det ovanligt lugnt så det fanns inte speciellt mycket att göra där. Tur att man har kollegor som man klickat bra med!

Lite senare under dagen så fick min bästa vän ett meddelande av produktionsansvarig till dejting programmet ”Love at first kiss” och undrade om hon var sugen på att söka. Vad kan det månne bero på? Jo det är väl så att min oerhört vackra och fantastiska vän är singel så jag har taggat henne i lite olika inlägg på facebook såsom Bonde söker fru casting, Love at first kiss casting etc etc. Trots detta fina erbjudande om att vara med tackade hon nej, men tänk vad jag kan koka ihop 😉

lite senare så kommer en kille som jobbar i huset fram till oss i receptionen/kundservice med en påse och säger att vi kämpar på så bra och att vi förtjänar detta. Så han hade köpt glass åt alla vikarier! Så snällt och glassen smakade minsann♥ Skönt att ens jobb blir uppskattat!

Imorgon har jag lite smått att fixa i och med att jag får besök på fredag. Fika måste fixas och toapapper måste inköpas.

//Carco

8

Gillar

Kommentarer